top of page

OM MIG

Jeg har gennem hele mit liv været i berøring med musik. Helt fra jeg var lille og ikke var bevidst om det, og op gennem min opvækst til jeg selv valgte det til, som det jeg ville fylde mit liv med. 

Når jeg skulle liste mine interesser op i venindebøgerne da jeg var lille, var musik altid den første. Og jeg skrev, at jeg drømte om at blive musiker. 

Men først da jeg kom på efterskole og opdagede at alle pigerne kunne "synge, spille lidt klaver og lidt guitar" ligesom jeg selv, og at dette ikke var tilfredsstillende for mig, begyndte jeg målrettet at kaste mig over percussionområdet. Vi spillede samba da jeg gik på efterskole, og det var et af mine absolutte højdepunkter! Jeg gik op i det med liv og sjæl, knækkede en hel masse stikker og jublede over at have fundet noget jeg virkelig fandt mig tilpas i!
 


Siden er det gået hurtigt fremad, og jeg har på intet tidspunkt kigget mig tilbage - det er det her, jeg skal bruge mit liv på. Undervejs finder jeg forklaringerne på hvorfor dette ligger så naturligt til mig - og bliver gang på gang bekræftet i, at musikken er min vej i livet.

 

Derfor arbejder jeg kreativt med musikken i dag på mange måder. Både i min undervisning og som udøvende kunstner.


WEBDOC

KLIK FOR AT SE!

UDDANNELSE
 

Det Jyske Musikkonservatorium

2017-19 - Solist, Rytmisk Musiker, Percussion
2014-17 - Kandidat, rytmisk musikpædagog
Percussion, Sang Dans og Spil, Hørelære
2011-14 - Bachelor, rytmisk musik

MGK Nordvest
2009-11 Rytmisk linje

  • Instagram Social Icon
bottom of page